دسته ها میزکار1

معرفی روش های مراقبتی از محصولات چوبی و آشنایی با خواص آن

معرفی روش های مراقبتی از محصولات چوبی و آشنایی با خواص آن

معرفی روش های مراقبتی از محصولات چوبی و آشنایی با خواص آن

‌امروزه افراد تمایل زیادی به استفاده از ظروف چوبی دارند زیرا این نوع ظروف علاوه بر زیبایی، حس طبیعت و زندگی را به محیط می بخشد. نجاران صنعت چوب محصولات متنوعی را در اندازه ها و مدل های مختلف تولید و تولید می کنند تا افراد بتوانند بر اساس نیاز و سلیقه خود آنها را انتخاب کنند. در این صورت باید با نحوه نگهداری از این محصولات آشنا باشند تا بتوانند برای مدت طولانی از آنها استفاده کنند. ظروف چوبی از محصولات کاربردی و خاص این صنعت هستند که کاربرد فراوانی دارند. در ادامه با سمیر وود همراه باشید تا به معرفی روش های مراقبتی از ظروف چوبی و آشنایی با خواص آن میپردازیم.

از انواع این ظروف در دکوراسیون داخلی و خارجی منزل استفاده می شود که باید در برابر نور، رطوبت و گرما مقاومت و دوام کافی داشته باشند. با در نظر داشتن این موارد می توانید محصولی بادوام و کاربردی برای خود تهیه کنید

تمیز کردن ظروف چوبی

سطح ظروف چوبی را با سمباده یا سیم ظرفشویی کاملا صاف کنید تا سطح آن بدون لکه و خط و خش باشد. سپس پارچه ای را مرطوب کرده و روی سطح چوب می کشیم تا خاک اره و خرده چوب بریزد سپس سطح ظرف را با روغن خوراکی چرب می کنیم و اجازه می دهیم روغن جذب بافت خشک چوب شود.

روغن مناسب برای ظروف چوبی

روغنی که برای چرب کردن ظروف چوبی استفاد‌‌ه می شود بهتر است روغن نارگیل، روغن های خوراکی مایع و روغن زیتون باشد، اما هر روغنی که برای این کار استفاده می کنید باید بی بو باشد زیرا اگر این روغن ها بدبو باشند روی ظرف بو می دهند و منتقل می شود و پس از ریختن غذا در ظرف، بوی بدی در ظروف باقی می ماند.
همانطور که می دانید به دلیل وجود بافت زنده و ظروف چوبی، روغن غذا به سرعت در ظروف چوبی جذب می شود و مواد غذایی در داخل چوب فاسد می شوند، بنابراین بهتر است غذاهای چرب مانند خورش ها و سوپ ها را در ظروف چوبی که فاقد آن هستند، نگهداری کنید. این ظروف را داخل کابینت نگذارید و گاهی از کابینت بیرون بیاورید تا هوا گرفته و کپک بزنند

نحوه ضدعفونی کردن ظروف چوبی

برای ضدعفونی ظروف چوبی شما ابتدا آنها را از محل آلوده خارج کرد‌‌ه و گرد و غبار، لکه یا آلودگی را با سیم ظرفشویی تمیز می کنیم. سپس در ظرف دیگری مقداری سفید کنند‌ه و آب بریزید و ظرف آلوده را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید. پس از گذشت این مدت ظرف را بیرون آورد‌ه و به مدت 15 دقیقه در آب در محلول ملایم آب و مایع ظرفشویی قرار دهید سپس ظرف را بشویید.

یکی دیگر از راه های ضدعفونی ظروف چوبی آشپزخانه این است که آنها را با یک اسفنج و مخلوط سه قاشق غذاخوری سرکه سفید و یک فنجان آب گرم تمیز کنید. اجازه دهید سرکه به مدت 5 دقیقه روی کاسه چوبی بماند. سپس با روش استاندارد آن را بشویید و خشک کنید.
خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی سرکه سفید به از بین بردن باکتری های موجود در آن کمک می کند. ضدعفونی ظروف چوبی معمولاً پس از هر پنج بار استفاده توصیه می شود.

معرفی روش های مراقبتی از محصولات چوبی و آشنایی با خواص آن

مزایای استفاده از ظروف چوبی

همانطور که گفتیم استفاده و خرید ظروف چوبی از قدیم رایج بوده است. خواص استفاده از ظروف چوبی به حدی است که امروزه نیز مردم این ظروف را به ظروف دیگر ترجیح می دهند. در ادامه این مقاله به معرفی روش های مراقبتی از ظروف چوبی و آشنایی با خواص آن و برخی از مزایای استفاده از ظروف چوبی می پردازیم.

نرمی ظروف چوبی و جلوگیری از خط و خش روی ظروف دیگر

بافت ظروف چوبی نرم و لطیف است و همین امر باعث می شود که به ظروف دیگر آسیب نرسانند. به همین دلیل است که این ظروف به سایر لوازم آشپزخانه آسیب نمی رسانند و به خصوص باعث ایجاد خط و خش روی تفلون نمی شوند.

دوربین فیلمبرداری چوبی

ظروف چوبی عایق حرارت هستند

یکی دیگر از مزایای استفاده از ظروف چوبی این است که عایق حرارتی هستند و حرارت را به دست شما منتقل نمی کنند. پس یکی از خواص استفاده از ظروف چوبی این است که برای پخت ایمن بسیار مناسب هستند.

خواص میکروب کشی و ضد باکتریایی ظروف چوبی

یکی از مزایای استفاده از ظروف چوبی این است که برخلاف ظروف پلاستیکی و فلزی، میکروب ها و باکتری ها تمایلی به رشد روی این ظروف ندارند. از آنجایی که این ظروف محصول طبیعت هستند و در ساخت آنها از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشد‌ه است،خاصیت میکروب کشی و باکتری کشی دارند.

عدم انتقال مواد شیمیایی به غذا

بی اثر بودن و عدم واکنش پذیری این ظروف را می توان از دیگر مزایای استفاده از ظروف چوبی دانست. برخلاف ظروف پلاستیکی و فلزی، ظروف چوبی به اسیدهای موجود در غذا واکنش نشان نمی دهند. این کار از انتقال مواد سمی به غذا جلوگیری می کند و در نتیجه باعث می شود غذا دیرتر خراب شود.

دوام و ماندگاری بالای ظروف چوبی

ظروف چوبی به شرط رعایت نکات اولیه نگهداری از عمر و دوام بسیار بالایی برخوردار هستند. شکستن این ظروف بسیار سخت است و همین امر هم زدن غذا در آنها را بسیار آسان می کند. پیشنهاد ما به شما خرید سینی چوبی است که این دو محصول دوام و ماندگاری بالایی دارند.

حفاظت از محیط زیست

یکی از مزایای استفاده از ظروف چوبی تجدید پذیر بودن آنهاست که کمترین آسیب را به طبیعت وارد می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *